top of page

– Det er tidlig å si, men vi kan ikke si noe annet enn opprykk!

Oppdatert: 26. des. 2023


Foto: Joakim Salmelid


For Kristiansandkameratene sitt førstelag ble det en sesong hvor spenningen var til stede fra start til slutt. Det endte til slutt med en sterk 3. plass. Bare målforskjellen er dårligere enn Hægebostad som ender på 2. plass.


Av Mikael Kaspersen Kinnestad


– Vi starter sesongen greit med noen gode resultater. Så merker vi utover sesongen at vi er et lag med studenter som gjerne vil hjem i sommerferien. Så de siste kampene før sommeren sliter vi litt med folk, som fører til et par dårlige resultater. Men vi ligger vel i sånn 4.-5. plass-sjiktet til sommeren og med målet om topp tre så var det innenfor rekkevidde, sier KKFK 1-trener, Sindre Kjellevik.


– Etter sommeren mister vi noen viktige spillere, men vi får samtidig inn flere som skal vise seg å bli viktige. Vi fortsetter å få flere gode resultater, men vi er veldig variable og sliter litt mot lag vi burde slå komfortabelt. Målet om topp tre klarer vi til slutt, sier en fornøyd Kjellevik.


En annen som er fornøyd med sesongen er stopperkjempen og KKFK 1-kaptein, Tor-Kristian Hovland.


– Jeg er veldig fornøyd, og jeg tror de fleste på laget også er det. Vi hadde en målsetting om å ligge i toppen og vi var helt oppe der helt til nesten siste serierunde. Med litt tur så kunne vi kanskje ha rykket opp også.


– Jeg er veldig fornøyd med egen innsats og har jo spilt nesten alt som er å spille av kamper. Sluppet unna skader og fått vært med å bidra til mye av det positive vi har fått til i år, så satser vi på å bli enda bedre neste år, sier midtstopperen som scoret tre mål i årets sesong.


– Vi moste de!


KKFK 1 har spilt mange gode kamper i sesongen vi nå har lagt bak oss, men gutta mener at én av kampene skiller seg ut fra resten.


– Vigør borte helt på slutten av sesongen, kanskje vår beste kamp som lag. Så fikk jeg æren av å sette inn den siste scoringen på slutten, så det var gøy, sier TK.


Trener Kjellevik er enig i at den kampen er sesongens høydepunkt.


– Jeg tror hvis Mads (Ericson) leser dette vil han si frisparket hans mot Våg, men det blir kampen mot Vigør der vi møter et av de beste lagene i avdelingen og vi moste de!


Kampen om opprykk


Det holdt dessverre ikke til opprykk i årets sesong, men kameratene kommer til å gi alt de har for å klare det neste år.


– Vi ønsker jo å bygge videre og hvis det kommer noen nye spillere inn og vi som allerede er her vil fortsette. Vi har jo et veldig godt lag og jeg har trua på opprykk, så hvis vi får en grei treningsvinter så tror jeg vi kan være med helt der oppe og kanskje rykke opp, sier TK.

Det er ikke vanskelig å skjønne hva Sindre Kjellevik ønsker av den kommende sesongen. Han vil opp.


– Det er tidlig å si, men vi kan ikke si noe annet enn opprykk! Vi har lyst til å ha lag i forskjellige divisjoner. Etablere oss i 5. divisjon og så jobbe oss oppover, vi vil ha en klubb som vokser med god økonomi og spillere som blir. Jeg vil opp, rett og slett!


bottom of page