top of page

KKFK 1 går for gull: – Vi skal rykke opp!




Sesongen har allerede startet som smått for Kristiansandkameratene sitt førstelag.

Serieåpningen endte med en 5-3 seier mot Gimletroll 2 hjemme på Kristiansand stadion.


En god start er med på å bygge opp målsetningen laget har satt for seg selv denne sesongen.


– Målet er fortsatt opprykk. Vi har fått en litt større stall med høyere nivå enn vi hadde i fjor, samtidig som vi har satt litt høyere krav. Da blir det plutselig morsommere å spillere fotball og lettere for oss å kreve tre poeng.


Det sier trener Sindre Kjellevik som kan melde om at preseason har vært noe utfordrende, men at laget har lagt ned en god jobb.


– Den har vel som resten av byen vært trøblete med snø og stengte baner. Jeg føler vi har fått lagt et godt grunnlag til å kunne hevde oss i 6. divisjon. Vi har terpet på en del ulike ting på trening og fått inn noen treningskamper hvor vi har vist hva vi kan.


En av spillerne som skal være med på å løfte laget noen plasser på tabellen i år er spiss, Robin Dahlskås. I vinter har han spesielt jobbet med å få på plass en ting som var manglende forrige sesong.


– Jeg har egentlig samme ambisjoner som i fjor som jeg har i år. Høye forventninger til meg selv. Har nylig startet på et program for å øke kondisjonen som var manglende forrige sesong. Som lag spiller vi veldig godt sammen, så jeg har stor tro på denne sesongen.


Robin deler samme ambisjoner som treneren denne sesongen.


– Hva er målet for årets sesong?


– Det er jo 5. divisjon da, vi skal rykke opp! Det var noen kjipe hakk i forrige sesong som ikke burde vært der, som kunne gjort at vi allerede hadde vært i 5. divisjon. Vi ser egentlig bare veldig positivt på sesongen – vi skal spille god fotball og resultatet kommer til å bli 5. divisjon.


– Det er du sikker på?


– Jeg er ganske sikker!


Robin som scoret 11 mål på bare 8 kamper for førstelaget til Kristiansandkameratene forrige sesong, gleder seg til å score enda flere denne sesongen.


– Hva gleder du deg aller mest til i årets sesong?


– Det er å score mål! Jeg digger det å spille litt tiki taka med gutta og putte mål.

Sindre Kjellevik gleder seg til å se laget hans spille fin offensiv fotball.


– Jeg gleder meg til å se gutta briljere på Kristiansand stadion med offensiv tenkning og

blikket rettet framover.

bottom of page